Undervisningsforløb

Igennem de fem måneder vil vi dykke ned i de aspekter, en skrivende kreativ kan komme ud for - plus det løse.

Gennem forløbet vil vi med Hold 01 blandet andet fokusere på: 

 

I det allerførste modul lægger vi et fundament med grundlæggende viden om alt fra stilfigurer til grammatik. Dermed får vi en fælles terminologi, vi kan bruge fremover. Og så skal vi naturligvis også have en go' introfest for at lære hinanden at kende.  Fag: Introduktion til tekst, stilfigurer, god og gammeldaws grammatik m. fl

I det allerførste modul lægger vi et fundament med grundlæggende viden om alt fra stilfigurer til grammatik. Dermed får vi en fælles terminologi, vi kan bruge fremover. Og så skal vi naturligvis også have en go' introfest for at lære hinanden at kende.

Fag: Introduktion til tekst, stilfigurer, god og gammeldaws grammatik m. fl

I branding- og strategi-forløbet får vi defineret hvad en indsigt er – og hvad det ikke er. Vi lærer hvordan man finder frem til den store fortælling – eller som brand danner sig en mening. Og hvordan skaber man egentlig den rette Tone of Voice?  Fag: Indsigter og strategi, Tone of Voice og brand personality, Den Store Historie, meningsdannelse m. fl.

I branding- og strategi-forløbet får vi defineret hvad en indsigt er – og hvad det ikke er. Vi lærer hvordan man finder frem til den store fortælling – eller som brand danner sig en mening. Og hvordan skaber man egentlig den rette Tone of Voice?

Fag: Indsigter og strategi, Tone of Voice og brand personality, Den Store Historie, meningsdannelse m. fl.

Med alt fra sprogforskere til tekstforfattere vil dette modul give de skrivende kreative masser af teknikker til værktøjskassen, både når der skal eksekveres, men også når der skal argumenteres.  Fag: Inkluderende sprog, retorik, sprog og identitet, filosofisk tilgang, musik i sproget, sådan skriver du en præsentation, USP med personlighed m. fl.

Med alt fra sprogforskere til tekstforfattere vil dette modul give de skrivende kreative masser af teknikker til værktøjskassen, både når der skal eksekveres, men også når der skal argumenteres.

Fag: Inkluderende sprog, retorik, sprog og identitet, filosofisk tilgang, musik i sproget, sådan skriver du en præsentation, USP med personlighed m. fl.

 
Her vil vi gå lidt udenfor vores branche, kigge på sproget med andre øjne og finde – eller genfinde – kærligheden til sproget. For hvad kan fx en stand-upper, digter eller en rapper lære os om vores eget fag?  Fag: Det smukke ved sproget, sprog & rytme, stand-up

Her vil vi gå lidt udenfor vores branche, kigge på sproget med andre øjne og finde – eller genfinde – kærligheden til sproget. For hvad kan fx en stand-upper, digter eller en rapper lære os om vores eget fag?

Fag: Det smukke ved sproget, sprog & rytme, stand-up

Der findes de discipliner, der har eksisteret lige siden reklamens fødsel, og som stadig ikke er til at komme udenom i dag. Discipliner, som alle skrivende kommer ud for - og som alle skal mestre. Dem får vi styr på i dette modul.  Fag: Pay off og konceptlinjer, manifest, overskrifter, long copy, navngivning m. fl.

Der findes de discipliner, der har eksisteret lige siden reklamens fødsel, og som stadig ikke er til at komme udenom i dag. Discipliner, som alle skrivende kommer ud for - og som alle skal mestre. Dem får vi styr på i dette modul.

Fag: Pay off og konceptlinjer, manifest, overskrifter, long copy, navngivning m. fl.

Der har aldrig været flere platforme, og hver platform kan –  og skal – bruges på en helt særlig måde. I dette modul skal vi prøve kræfter med lidt af hvert og jonglere med specifikke antal characters, knapper og kodeord.  Fag: Skriv til mediet, social tekster, Google og SEO, To clickbait or not to clickbait, PR m. fl.

Der har aldrig været flere platforme, og hver platform kan – og skal – bruges på en helt særlig måde. I dette modul skal vi prøve kræfter med lidt af hvert og jonglere med specifikke antal characters, knapper og kodeord.

Fag: Skriv til mediet, social tekster, Google og SEO, To clickbait or not to clickbait, PR m. fl.

 
Vi ser flere og flere film – de lange og de korte. Alle skal bruge et manuskript, og der skal males billeder med ord, inden man kan tage ud og skyde dem. Men hvordan?  Fag: Manuskript (long form), instruktørens bud, short form manuskript, case film scripts m. fl.

Vi ser flere og flere film – de lange og de korte. Alle skal bruge et manuskript, og der skal males billeder med ord, inden man kan tage ud og skyde dem. Men hvordan?

Fag: Manuskript (long form), instruktørens bud, short form manuskript, case film scripts m. fl.

Bum, så gik der fem måneder. Meget er lært, men hvordan spiller det hele sammen? I vores lille afslutningsforløb samler vi op på alt, hvad vi har fået ind og fejrer med gratis kommaer og cava til alle mand.  Fag: Det er en overraskelse - selvfølgelig!

Bum, så gik der fem måneder. Meget er lært, men hvordan spiller det hele sammen? I vores lille afslutningsforløb samler vi op på alt, hvad vi har fået ind og fejrer med gratis kommaer og cava til alle mand.

Fag: Det er en overraskelse - selvfølgelig!

 

 

Note: Vi tager forbehold for ændringer i programmet


 

Hvem skal undervise?

Få et sneak peek


Målet

 

Når du som elev er færdig på Tekstlinjen har du fået en værktøjskasse fyldt med teknikker, tricks, regler, metoder og inspiration.

Alt sammen ting, der vil gøre dig til en bedre håndværker, så det bliver nemmere og sjovere for dig at skrive godt.

 


lyse_lilla.jpg

Studieliv

Holdene vil bestå af dine kollegaer fra branchen, så undervisningen vil derfor foregå om aftenen.

Derfor tilrettelægger vi også mængden af hjemmearbejde med respekt for at alle studerende har et fuldtidsarbejde.

Artboard 2.png
 

Tilmelding & Pris

 
 

Tilmeldingsinfo

Tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet - max. 20 deltagere for at kunne have tid til individuel feedback og sparring.

Hold 02 starter i februar 2019 – kontakt os, hvis du vil høre om tilmelding eller har andre spørgsmål.

Vi anbefaler, at du som studerende på Tekstlinjen er vant til at arbejde konceptuelt, da det er en forudsætning for at få det optimale ud af undervisningen. 

 

Pris

Prisen for uddannelsen er 34.995,- (ekskl. moms)” ændres til  "Prisen for uddannelsen er kr. 35.000,- (ekskl. moms for virksomheder / inkl. moms for privatpersoner)

Kontakt os, hvis du har brug for a) at få argumenterne til at overtale din chef - eller b) har brug for at dele betalingen op.