gaestelaerere.jpg
 

Vi arbejder på at få sat det helt rigtige hold til at undervise på Tekstlinjen.

 

Vi tror nemlig på, at vi alle bliver bedre ved at dele den viden, vi har.

Derfor er undervisningsplanen bygget op omkring gæstelærere, som er blandt de dygtigste i branchen blandet med en god håndfuld af folk udefra også - for det er altid sundt at se hvad naboen laver.

 

 

Indtil videre er de her dygtige mennesker med os i 2018:

 

James Godfrey // kreativ direktør, CP+B

Johan Køhler // senior tekstforfatter og partner, &Co

Per Vers // rapper

Peter Metcalfe // kreativ direktør og stifter, The Unicorn

Dorte Nielsen // Center for Kreativ Tænkning

Jørn Duus //  tv-vært og tekstforfatter

Marie Maegaard // lektor på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab

Robert Cerkez // kreativ direktør og partner, &Co

Peter Andreas // selvstændig tekstforfatter

Søren Christensen // strategisk direktør, client service director og partner, RBLM

Thomas Fabricius // kreativ direktør, Nord DDB

Will Rust // executive creative director, Ogilvy

Cille Varslev // filosof og underviser på Parsons

Thomas Falkenberg // tekstforfatter, Better Call Falkenberg

Marie Louise Munter // tekstforfatter, foredragsholder og bestyrelsesmedlem, Miss Word

Maja Nyvang // forfatter, retoriker og radiovært på Radio 24syv

Claus Skytte // kreativ strateg, forfatter og foredragsholder

Louis Pilmark // tekstforfatter, Nord DDB

 

- listen opdateres løbende

 


Fagansvarlige

 

Clara.jpg

Clara Prior-Knock

Clara er uddannet tekstforfatter på Miami Ad School i San Francisco, med et stop på Kreative Basis først – og et kort ophold på teknisk skole, for at det ikke skal være løgn. 

Efter San Francisco og en hurtig mellemlanding hos Iris i London endte hun i New York. Egentlig skulle det bare ha' været tre måneder, men inden hun så sig om, blev det sgu til to år. 

Efter små tre år i udlandet begyndte hjemveen at melde sig, og i slutningen af 2011 vendte hun snuden hjem til det regnfulde København, hvor hun har været lige siden.

I dag er Clara senior tekstforfatter (eller kreativ, som hendes chef kalder hende) og har, ud over et job på DDB, også alt fra løver og cirkler til effektive trekanter og jury-tjanser i baggagen. Og så glæder hun sig helt vildt til at undervise på Tekstlinjen.

Katrine.jpg

Katrine Jo Madsen

Katrine er u-uddannet tekstforfatter, der startede sine reklamedage som AD’er hos Grey København. Her blev hendes chef ved med at punke hende for at blive tekstforfatter, men hun havde ikke helt modet og blev derfor i Photoshop.

Senere tog hun et år på Hyper Island i Stockholm for at gøre hjernen mere digital, derefter blev det til New York for at arbejde med produktudvikling. Og så hjem til København og UncleGrey og en titel som senior kreativ, der gjorde, at hun gradvist skrev meget mere end hun designede.

Det var først i Paris hos TBWA DAN, at hun tog den fulde tekstforfatter-titel, Conceptrice Rédatrice, hvilket på sin vis var ironisk, eftersom hun ikke kunne et ord fransk, da hun startede. Men det lærte hun (semi-løgn: hun skrev bare på engelsk). Og da turen igen gik mod Danmark i 2017 blev det som Associate Creative Director hos Ogilvy, hvor hun er nu.

I løbet af årene har Katrine modtaget såvel som uddelt de fleste priser i reklameverdenen, både nationale og internationale. Glæden ved det gode arbejde – og særligt den gode tekst – glæder hun sig til at give videre på Tekstlinjen.